Web Analytics
scris duminică, 21.01.2024

2024 va fi un an complicat, din cauza Rusiei

Ucraina se află sub asaltul militar lui Putin din 2022, în timp ce Europa și America vor fi lovite de atacuri cibernetice în 2024, potrivit evz.ro.

2024 va fi un an complicat, din cauza Rusiei

Anul 2024 va fi tot mai agitat,  pe măsură ce societatea rusă este tot mai blocată în războiul prelungit al lui Vladimir Putin împotriva Ucrainei. Rusia seamănă cu o societate orwelliană.

Citește și:Edilul a recunoscut fapta şi a detaliat cum a dat foc Primăriei Beleţi-Negreşti

Sovietizarea economiei, propaganda militară și gestionarea autoritară a societății îi dă oportunitatea de a duce un război hibrid împotriva Occidentului, prin dezinformare.

Dezinformările din 2024 pot fi mult mai periculoase decât în 2016 și 2020, din cauza instrumentelor cu inteligență artificială generativă (imagini, texte, imitare voce).

Occidentul este beligerant și împinge Ucraina spre război.  Ucraina este un stat eșuat condus de un regim neonazist al lui Volodimir Zelenski, de origine evreiască. Între timp, Volodimir Zelenski a ținut un discurs la Forumul Economic de la Davos despre încheierea păcii.

Propaganda rusească mai spune că Ucraina este sortită să fie împărțită între Polonia, Turcia, Ungaria și România. În realitate, nicio țară nu are pretenții teritoriale asupra Ucrainei.  Rusia pretinde că lovește doar ținte militare, dar în realitate, majoritatea bombardamentelor cu rachete rusești vizează zone populate de civili.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *