20 de pompieri și-au depus jurământul la ISU Argeș

de | 19.05.2022 10:44 | Actualitate

Ceremonial de depunere a jurământului la ISU Argeș. 20 de pompieri și-au depus jurământul, miercuri, 18 mai, în prezența celor dragi.

A fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu. „Începând de astăzi, noi, Consiliul Județean și autoritățile locale, suntem convinși că vom fi mândri de dumneavoastră. Să dea Dumnezeu să nu aveți parte de evenimente așa cum am avut parte în ultimul timp.  Să ne faceți mândri, așa cum ne-au făcut pompierii argeșeni în timpul intervențiilor lor din Grecia, așa cum ne-au făcut mândri pompierii atunci când au scos oamenii din case și i-au salvat din calea inundațiilor, așa cum ne fac mereu mândri pompierii atunci când se luptă cu flăcările. Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă ferească să evenimente deosebite și să aveți o viață profesională cât mai lungă și încununată cu succes”, le-a transmis vicepreședintele CJ Argeș noilor angajați ai ISU Argeș. 

Din nefericire, la scurt timp a venit vestea că unul din pompierii argeșeni a decedat în timpul unei misiuni.   

„Din păcate, la scurt timp de la consumarea evenimentului, am aflat și o veste tristă: unul dintre pompierii argeșeni și-a pierdut viața în timpul intervenției într-o misiune de stingere a unui incendiu de vegetație uscată în apropiere de Autostrada Pitești-București. Îmi exprim regretul pentru această tragedie și întreaga compasiune pentru cei dragi pe care tânărul pompier i-a lăsat în urmă”, a mai menționat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *