Web Analytics
scris vineri, 05.07.2024

17 microbuze electrice pentru elevii din Argeș. CJ a lansat licitația pe SICAP

Veste bună pentru elevii din Argeș. Vineri, 5 iulie, Consiliul Județean Argeș a lansat pe SICAP licitația pentru achiziția a 17 microbuze electrice pentru transportul școlar și a stațiilor de încărcare aferente. Proiectul a primit finanțare de la Administrația Fondului pentru Mediu, iar valoarea contractului a fost de 25 milioane lei.

17 microbuze electrice pentru elevii din Argeș. CJ a lansat licitația pe SICAP

Mai multe comune vor beneficia de microbuzele electrice

Microbuzele vor ajunge la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina” Curtea de Argeş, Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” Ștefănești, în comunele Vulturești, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogați, Sălătrucu, Buzoești, Băbana, Bascov, Davidești, Popești, Mărăcineni, Vedea, Nucșoara, Stâlpeni și Dârmănești.

Citește și Circulație închisă pe Valea Oltului. Rutele ocolitoare în perioada defrișării versantului

Alte 25 de microbuze electrice, grație unui proiect prin PNRR

De asemenea, Consiliul Județean Argeș mai are în implementare un alt proiect similiar. Grație unei finanțări prin PNRR, 25 de microbuze electrice școlare vor fi livrate în loturi de câte cinci în perioada iunie – noiembrie, Acestea vor ajunge la Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești, Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită