16 firme din Argeș – amendate de inspectorii ITM pentru muncă la negru

de | 14.09.2021 09:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În vederea diminuării numărului de persoane ce desfăşoară muncă nedeclarată, în luna august a acestui an ITM Argeş a efectuat un număr de 138 de controale. Astfel, la 16 de angajatori sancționați au fost depistate ca prestând muncă nedeclarată un număr de 33 de persoane. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 420.000 lei. În baza legii 319/2006 privind securitatea şi sănătatea în muncă, au fost efectuate 136 controale. Au fost aplicate un numar de 87 de sancțiuni, din care 20 amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 82.000 lei.
Principalele domenii de activitate în care au fost constatate deficienţe:

– construcţii, exploatare forestieră, transport, alimentație publică, instalații electrice, spălătorii auto, distribuție mărfuri, morărit și panificație, confecții textile, comerț, materiale pirotehnice.

Acest articol este despre: amenzi,angajati,arges,controale,firme,itm,munca,probleme

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...