Web Analytics

130 de tineri au participat la conferința: „Credința și Spiritualitatea în secolul XXI – Lumea reală vs lumea virtuală”

de | 6.12.2023 22:35 | Actualitate, Home

Astăzi, arhiepiscopul Calinic Argeșeanul s-a întâlnit cu 130 de tineri de toate vârstele la o conferință duhovnicească la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung.
Evenimentul s-a desfășurat sub genericul „Credința și Spiritualitatea în secolul XXI – Lumea reală vs lumea virtuală”.
Au conferențiat:
ÎPS. Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Frigura Ciulei Anca Gabriela (lider sindicat educațional, Beldugan Adelina, doctor filologie, Rafael Vintilă, psiholog și psihoterapeut, George Olteanu-Simones
Invitații au arătat faptul că internetul a devenit un instrument indispensabil în viața noastră.

Se estimează că 72% din utilizatorii cu vârste între 18 și 24 de ani sunt supraconectați la internet și 50% în cazul celor între 35 și 44 de ani.


Tot mai mulți copii și adolescenți, și nu numai ei, sunt dependenți de dispozitive mobile și cresc online alături de tablete, console de jocuri și telefoane de ultimă generație.

Citește și Noi reguli care să îi protejeze pe jurnaliști și activiști împotriva proceselor menite să le închidă gura
Nomofobia ar însemna, frica de a fi fără telefon, sau frica de a nu fi în relații și de a nu fi conectat. Este un termen care v-a începe să facă parte din vocabularul nostru, s-au anticipat de către lectori.

La sfârșitul conferinței, arhiepiscopul Calinic Argeșeanul a dăruit 200 de cărți, „TOATĂ VREMEA ÎȘI ARE VREME” și 200 de cărți, CUVINTE ALE CREDINȚEI, LUMINI PENTRU VIAȚĂ. FLORILEGIU TEMATIC – PREAFERICITUL PĂRINTE PATRIARH DANIEL

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *