Web Analytics

13 persoane reținute, în urma perchezițiilor la C.A.R.-urile din Argeș

de | 23.11.2017 11:00 | Actualitate

update car13 persoane au fost reținute și peste 100.000 de lei au fost confiscați de polițiștii din Argeş, în urma perchezițiilor efectuate la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 150.000 de lei unor instituții de credit, nebancare.

În urma percheziţiilor, polițiștii au confiscat, în vederea instituirii de măsuri asiguratorii, peste 100.000 de lei, susceptibili a proveni din activități infracționale şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor documente cu valoare probatorie.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – octombrie a.c., cei în cuză ar fi obținut, în mod fraudulos, sume de bani, cu titlu de împrumut, de la șase instituții financiare nebancare de tip C.A.R., pe care ulterior nu le-ar mai fi restituit.

28 de persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri. Dintre acestea, 13 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La acțiune au participat polițiști de investigare a criminalității economice și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Mehedinți.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole