13 absolvenți ai unităților de învățământ ale MAI își încep cariera de polițist la IPJ Argeș

de | 31.07.2017 08:43 | Actualitate

absolventi maiAstăzi, 31 iulie 2017, 3 absolvenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București și 10 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-au prezentat astăzi la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi de muncă.

 

Aceștia își vor desfășura activitatea în structurile de investigații criminale, în cele de ordine publică, atât în mediul urban cât și în mediul rural, și la compartimentul juridic.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a adresat felicitări absolvenților pentru rezultatele obținute la examene și le-a urat acestora succes în carieră!

M.I.

Acest articol este despre: absolventi,cariera politist,ipj arges

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Bravoooo, la Juridic aveam cea mai mare nevoie!!!! Cum plm sa termini scoala și sa te ia direct la juridic???? Ce experienta de jurist ai tu mai c…e mari????

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...