Web Analytics

Senator Cristina Stocheci: ”Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români”

de | 15.04.2021 13:03 | Actualitate

 

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș a postat pe pagina domnie sale de facebook un mesaj în legătură cu revocarea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Parlamentarul de Argeș a menționat: ”Prea târziu, domnule Cîțu! Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea. În patru luni au ars spitale, morții de COVID au fost batjocoriți, bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte și pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

Patru luni în care PNL, USR+ și UDMR împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, au protejat acest ministru CATASTROFĂ Picătura care a umplut paharul este ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan privind noile criterii de carantinare.

 

Citește și Pitești: Rata de infectare a scăzut sub 4/1.000 de locuitori

 

Este vorba despre un “Ordin pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății nr. 1.309/2020 privind modalitatea de aplicare a măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2”.

Semnat pentru ministrul Sănătății de către secretarul de stat Andreea Moldovan, ordinul are o anexă care stabilește un punctaj, calculat pe baza unei sume de indicatori. Astfel, orașele cu peste 100.000 de locuitori intră în carantină. Înțelegem că pentru instituirea carantinei este nevoie să se atingă cel puțin 60 de puncte. STOP BATJOCUREI DE LA SĂNĂTATE!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii