Web Analytics

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au dat amenzi în valoare de 60.000 de lei

de | 7.04.2021 14:36 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 227 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 60.000 de lei. Au fost reținute 12 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. Controalele au fost realizate pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. 

Conducea cu 119 km/h în localitate

Marți, 6 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 43 de ani, din București, care conducea cu viteză excesivă un autoturism pe DN 73, în comuna Țițești. Radarul l-a înregistrat cu viteza de 119 km/h. Șoferul a primit amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citește și 139 de sancțiuni în Argeș ca urmare a nepurtării măștii de protecție

Tot marți, 6 aprilie, un bărbat de 26 de ani, din Mihăești, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. Tot în localitatea Mihăești, marți, a fost depistat un bărbat de 33 de ani, din Rociu, care conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În cazul celor doi au fost întocmite dosare penale, conform art. 335 din Codul Penal.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo sau rutiere ce limitează vizibilitatea sau aderența”, transmite IPJ Argeș în comunicatul de presă

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii