139 de sancțiuni în Argeș ca urmare a nepurtării măștii de protecție

de | 7.04.2021 12:04 | Actualitate, Home

 

În ultimele 24 de ore, 142 de societăți, din peste 192 de locaţii, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Totodată, 113 mijloace de transport persoane au fost controlate, iar dintre acestea 111 sunt mijloace de transport public în comun. De asemenea, cei 223 de polițiști care s-au aflat la datorie ieri, au verificat, în total, 1.212 persoane.

Au fost organizate 29 de acțiuni punctuale (din care 26 de acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

 

Citește și Piteștiul a depășit rata de infectare de 4 la mie. Noi restricții intră în vigoare de vineri seara

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 154 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.000 de lei, astfel:

-139 de sancțiuni, în valoare de 14.500 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

-15 sancțiuni, în valoare totală de 6.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 22.00-05.00).

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...