Web Analytics

Vitezomani depistați de radar în localitățile Schitu Golești și Pitești

de | 4.04.2021 16:59 | Actualitate

 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile preventive, referitoare la cauzele generatoare de evenimente rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate în cele două zile, au fost aplicate 488 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

În ziua de 2 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au acționat cu aparatul RADAR pe raza de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere având drept împrejurare determinantă viteza excesivă și sancționarea abaterilor pe această linie.

 

Citește și Argeș: 273 de sancțiuni ca urmare a nepurtării măștii de protecție

 

În urma activităților, a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73 Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h.

Tot pe raza localității Schitu Golești a fost depistat și un bărbat de 51 de ani, din Craiova, județul Dolj, care a fost înregistrat cu viteza de 112 km/h.

De asemenea, în ziua de 3 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Republicii, fiind înregistrat cu viteza de 113 km/h.

În toate situațiile, conducătorii auto au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, fiind aplicată și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii