Web Analytics

Argeș: 273 de sancțiuni ca urmare a nepurtării măștii de protecție

de | 4.04.2021 16:33 | Actualitate

 

Polițiștii argeșeni sunt la datorie, alături de celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19. Reamintim că în mai multe localități din județul Argeș sunt instituite măsuri suplimentare, ca urmare a depășirii pragului de 4 cazuri la 1.000 de locuitori.

În ultimele 48 de ore, polițiști au desfășurat 56 de acțiuni punctuale (din care 50 de acțiuni independente, 4 acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și două acțiuni cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate 2.729 de persoane, 226 de mijloace de transport în comun și 484 de locații, în care au fost controlate și 311 societăți comerciale.

 

Citește și Pitești: Nuntă întreruptă de oamenii legii

 

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Localurile şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 343 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 39.750 de lei, după cum urmează:

-273 de sancțiuni, în valoare de 28.750 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

-70 de sancțiuni, în valoare totală de 11.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii