Web Analytics

Mesaj de Ziua Mondială a Teatrului, transmis de la Mioveni printr-un MasterClass. Maia Morgenstern, susținătoarea evenimentului

de | 27.03.2021 09:24 | Cultură, Actualitate

Ziua Mondială a Teatrului se sărbătoreşte, anual, pe 27 martie.
Întrucât restricţiile actuale destinate să împiedice răspândirea Covid-19 fac imposibilă organizarea – precum în anii precedenţi – a unui spectacol de teatru cu public numeros, Ziua Mondială a Teatrului a fost celebrată, în avans, printr-un eveniment exclusiv online.
Vineri, 26 martie, de la ora 13.00, Maia Morgenstern una dintre cele mai cunoscute actriţe de teatru şi film din România a susținut un masterclass online despre teatru.
Evenimentul care a putut fi urmărit gratuit pe pagina de facebook a instituției noastre:

https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro

s-a bucurat de un real succes în rândul publicului însetat să vadă şi să cunoască cât mai multe lucruri care se întâmplă în lumea teatrului, în lumea artistică.

În opinia celebrei actrițe, splendida cultură a teatrului va dăinui câtă vreme va exista umanitatea pe pământ. Imboldul creativ al scriitorilor, cântăreților, actorilor, muzicienilor, regizorilor nu va fi niciodată sufocat, iar în viitorul apropiat va înflori din nou, cu o nouă energie și o nouă înțelegere a lumii pe care o împărtășim cu toții.
CITEȘTE ȘI Atelier de dezvoltare personală prin teatru și psihodramă, la Centrul Cultural Mioveni

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii