PSD Argeș: “Guvernul Cîțu continuă practica nefastă a instituirii unor restricții care frizează absurdul”

de | 11.03.2021 13:00 | Actualitate, Politica si Administratie

”Guvernul Cîțu continuă practica nefastă a instituirii unor restricții care frizează absurdul, deloc explicate, ceea ce subminează și mai tare încrederea populației în toată campania anti-COVID. Se interzice circulația publică mai devreme cu oră, respectiv de la ora 22:00 față de 23:00 cum era înainte. Cîțu, Iohannis și Voiculescu au anunțat în mai multe rânduri această interdicție, dar n-au catadicsit să dea o minimă explicație.

 

CITEȘTE ȘI: „Opt femei” şi trei pereţi au costat Teatrul ”Davila” 1,5 miliarde lei vechi

 

Faptul că astfel de decizii cel puțin aparent absurde nu sunt explicate și justificate de nimeni creează percepția că deciziile se iau arbitrar, după bunul plac. Acest fapt erodează încrederea populației în restricțiile impuse, chiar și față de cele care ar fi justificate epidemiologic. Care este rostul interzicerii circulației publice mai devreme cu oră, respectiv aplicarea interdicției de la ora 22:00 față de 23:00 cum era înainte? Ce se poate întâmpla în această oră? Cine, cum, când, unde ar putea fi un risc sporit de contaminare în intervalul de la 22:00 la 23:00?”, se arată într-un comunicat transmis de către organizația județeană PSD Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii