Tentativă de omor. Cinci argeșeni au fost arestați

de | 26.02.2021 15:02 | Actualitate

Tentativă de omor în comuna Stoenești. Trei persoane au ajuns la spital după un conflict petrecut miercuri, 24 februarie. Cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 ore și arestați, ulterior, pentru 30 de zile.

“În seara zilei de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că trei persoane au fost lovite de către alţi consăteni, pe raza localităţii Stoeneşti.

Din cercetări s-a stabilit că evenimenul s-a produs pe fondul unei stări conflictuale anterioare, iar în urma agresiunii, cele trei persoane au fost conduse la unităţi medicale, pentru îngrijiri, starea unuia dintre bărbaţii loviţi fiind gravă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citește și Topoloveni: Transporta în plină pandemie mai multe persoane decât numărul de locuri

După administrarea probatoriului, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

În cursul serii de 25 februarie a.c., cei cinci bărbaţi au fost prezentaţi în faţa instanţei, iar Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii