Web Analytics

Primăria Bradu a prelungit programul la Taxe și Impozite

de | 25.02.2021 12:01 | Actualitate

 

Primăria Bradu a prelungit programul de încasare a taxelor și impozitelor locale, iar drept urmare, în fiecare zi de joi, până la 31 martie, programul este 08.00 – 18.00. În restul zilelor, luni, marți, miercuri și vineri, programul este 08.00 – 16.00. Reamintim că cei care își achită taxele și impozitele locale până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Bradu oferă alternativa plății online a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin internet, fără comision, la adresa www.ghiseul.ro.

Citește și A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești

 

Se acceptă la plată carduri Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro, emise de orice bancă înrolată în sistemul 3DSecure. Serviciile de acceptare a plăţilor electronice sunt disponibile prin intermediul Băncii Transilvania și funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Plata integrală a impozitelor locale pe casă şi pe maşină până la 31 martie aduce o reducere de 10%. Impozitul pe teren sau pe casă se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului integral, pentru tot anul, pe teren, până la data de 31 martie inclusiv, se acordă o bonificaţie de până la 10%, pentru locuitorii comunei Bradu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii