Web Analytics

Căutată de familie și voluntari din Bârla

de | 28.01.2021 12:35 | Actualitate

În ziua de 26 ianuarie a.c., DRĂGHICI MARIA, de 70 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Bârla, fără a mai reveni la domiciliu. Femeia a fost căutată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu membri de familie și cu voluntari din cadrul Primăriei Bârla.
Au fost contactate rude și persoane cunoscute din alte localități, au fost verificate camere de surpaveghere din zonele pe unde ar fi putut trece, au fost efectuate căutări pornind de la locuința persoanei în cauză, pe teren viran, zona împădurită din apropiere, precum și pe malul pârâului Cotmeana, aflat la circa 2 km față de locația de unde a plecat, însă până în prezent nu au rezultat indicii despre femeia dispărută.
Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr grizonat, lung până la baza umerilor, ochi căprui.
Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.
Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336.
Citește și Prefectura Argeș: Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate în Etapa a II-a

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii