Web Analytics

11 calculatoare donate către Clubul Copiilor Topoloveni

de | 7.11.2019 13:10 | Actualitate

Asociația Ateliere Fără Frontiere a livrat 11 calculatoare către Clubul Copiilor Topoloveni, ele fiind donate într-un program național dedicat dotării unităților de învățământ care derulează proiecte educaționale.
Clubul Copiilor Topoloveni a solicitat 11 calculatoare pentru proiectul „Lumea noastră… la un click distanță!” pentru schimbarea echipamentelor din laboratorul de informatică, dotările precedente fiind din anul 2005, calculatoarele fiind uzate fizic și moral. Cu ajutorul calculatoarelor recondiționate primite de la Ateliere Fără Frontiere, Clubul Copiilor Topoloveni poate să desfășoare activități interdisciplinare în cadrul cercurilor existente, folosind soluții software care să crească atractivitatea procesului de predare-învățare.
În total, asociația Ateliere Fără Frontiere și ENGIE Romania susțin 5 proiecte educaționale prin donarea a 76 de calculatoare prin programul „Dăm un Byte de Ajutor”. Calculatoarele recondiționate de asociație vor fi folosite în implementarea a 5 proiecte educaționale în unități de învățământ din județele Călărași, Ialomița, Argeș, Prahova și Dâmbovița, având aproape 1.500 de beneficiari finali – preşcolari cu vârste între 3 și 6 ani, elevi proveniți din mediul rural și familii cu un nivel de trai scăzut, elevi din ciclurile primare și gimnaziale, părinți și profesori.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii