1 Mai s-a lăsat cu permise luate și amenzi pentru șoferii din Argeș

de | 2.05.2022 16:18 | Actualitate, Home

În perioada 29 aprilie – 02 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost la datorie, pentru a preîntâmpina evenimentee negative, cele mai importante fiind siguranța traficului rutier și asigurarea ordinii și liniștii publice.

S-au dat amenzi în valoare de peste 80.000 de lei, 24 de permise de conducere au fost supendate, iar 10 certificate de înmatriculare, retrase.

IPJ Argeș transmite:

Citește și:Zona de picnic din Lunca Argeșului, vandalizată. Municipalitatea solicită sprijinul piteștenilor

”Pentru siguranța deplasărilor pe drumurile publice, aproape 50 de polițiști rutieri s-au aflat, zilnic, la datorie, alături de aproape 200 de polițiști cu atribuții privind ordinea publică, precum și polițiști din structurile de investigații criminale, economic, arme, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai altor structuri, au intervenit, atunci când situația a impus acest lucru.

Polițiștii au organizat 28 de acţiuni şi au intervenit la 248 de evenimente sesizate prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112.

Citește și:CURTEA DE ARGEȘ. Incendiu la balconul unui apartament de pe strada Posada!

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii argeșeni au aplicat 612 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 140.000 de lei.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 359 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.575 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.”

Acest articol este despre: amenzi,permise luate,sfoerii din arges

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed