Pitești. Cresc prețurile la apă și canalizare, de la 1 Iulie

de | 15.06.2021 00:23 | Actualitate

Începând cu 1 iulie 2021 se vor ajusta prețurile/tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare prestate de S.C. Apa Canal 2000 S.A., conform condițiilor impuse în strategia pentru accesarea de fonduri europene și realizarea investițiilor prevazute în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014-2020″.

În vederea respectarii prevederilor Contractului de finantare nr. 490/12.02.2021, incheiat cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene pentru implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arges, in perioada 2014-2020? – Cod SMIS 2014+ 149090, co-finantat din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM, in baza aprobarii prin Hotararea Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges nr. 28/30.12.2020 si a Deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice nr. 78/31.05.2021, S.C. Apa Canal 2000 S.A. aduce la cunostinta utilizatorilor ajustarea pretului si a tarifului pentru serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare, incepand cu data de 01.07.2021, astfel:
– apa potabila : 4,26 lei/mc, exclusiv T.V.A.;
– canalizare-epurare : 4,40 lei/mc, exclusiv T.V.A.”, anunță Apă Canal 2000 SA.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

3 Comentarii

  1. Interesant. Acum prețurile se ajustează nu se majorează. Probabil că după ce o să crească cu peste 50 % în următorii 4 ani așa cum prevede HCL 432/2020, cetățenii din Argeș or să constate că prețurile s-au majorat și nu s-au ajustat. Măgării psd-iste, nu credeți?

  2. Oricum avem unul dintre cele mai mari preturi la apa potabila din tara.Mare parte se datoreaza investitiilor din bani europeni facute pe vremea fostului director de la APA – CANAL la care aveam niste obligatii de indeplinit una dintre ele fiind cresterea preturilor pt. plata amortismentelor intr-un anumit timp,destul de scurt.
    Cand ne dam cu parerea fata de un subiect este indicat sa cunoastem toate detaliile despre acel subiect.

  3. Oricum avem unul dintre cele mai mari preturi la apa potabila din tara.Mare parte se datoreaza investitiilor din bani europeni facute pe vremea fostului director de la APA – CANAL la care aveam niste obligatii de indeplinit una dintre ele fiind cresterea preturilor pt. plata amortismentelor intr-un anumit timp,destul de scurt.
    Cand ne dam cu parerea fata de un subiect este indicat sa cunoastem toate detaliile despre acel subiect.

Ultimele articole


Loading RSS Feed