Web Analytics
scris vineri, 01.10.2021

0-0 s-a încheiat meciul dintre CS Mioveni și FC Argeș din această seară

Derby-ul Argeșului, CS Mioveni – FC Argeș, s-a încheiat fără gol marcat.

0-0 s-a încheiat meciul dintre CS Mioveni și FC Argeș din această seară

Egal alb în primul meci din etapa 11 a Ligii 1. La Mioveni, nou-promovata locală a jucat de la egal la egal cu FC Argeș, formație cu aspirații de play-off, la care au debutat Kehinde Fatai și Iasmin Latovlevici.

Meciul a fost lipsit de ocazii mari de gol. În prima parte, trupa lui Alexandru Pelici a fost mai insistentă, având câteva situații de poartă. Cea mai mare a venit în minutul 26, când Bogdan Rusu a reușit doar să „șteargă” balonul din apropierea porții, iar Garutti a reluat moale din 6 metri, Flavius Croitoru reținând mingea fără probleme.

În partea a doua, oaspeții au început să se apropie de poarta nou-promovatei mai des, însă fără efect pe tabela de marcaj. Fatai s-a aflat de două ori în situații de finalizare, dar execuțiilor sale le-au lipsit precizia.

Deși meciul a fost mediocru, cele doua galerii au fost foarte animate, cu un plus pentru coregrafia celei de la FC Argeș. Cei doi primari, Ion Georgescu și Cristian Gentea au văzut meciul împreuna. De altfel, cei doi au stat împreuna maj toată ziua fiindcă mama primarului Piteștiului a suferit o intervenție chirurgicală la sold la spitalul Mioveni și primarul Georgescu a fost permanent alături de colegul de la Pitesti.

Meciul s-a încheiat 0-0, iar FC Argeș a ajuns la 15 puncte obținute în acest început de sezon, 4 în plus față de CS Mioveni, care a întrerupt în această seară seria de 3 eșecuri consecutive.

sursa: gsp.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...