0-0 s-a încheiat meciul dintre CS Mioveni și FC Argeș din această seară

de | 1.10.2021 20:12 | Actualitate, Home, Sport

Derby-ul Argeșului, CS Mioveni – FC Argeș, s-a încheiat fără gol marcat.

Egal alb în primul meci din etapa 11 a Ligii 1. La Mioveni, nou-promovata locală a jucat de la egal la egal cu FC Argeș, formație cu aspirații de play-off, la care au debutat Kehinde Fatai și Iasmin Latovlevici.

Meciul a fost lipsit de ocazii mari de gol. În prima parte, trupa lui Alexandru Pelici a fost mai insistentă, având câteva situații de poartă. Cea mai mare a venit în minutul 26, când Bogdan Rusu a reușit doar să „șteargă” balonul din apropierea porții, iar Garutti a reluat moale din 6 metri, Flavius Croitoru reținând mingea fără probleme.

În partea a doua, oaspeții au început să se apropie de poarta nou-promovatei mai des, însă fără efect pe tabela de marcaj. Fatai s-a aflat de două ori în situații de finalizare, dar execuțiilor sale le-au lipsit precizia.

Deși meciul a fost mediocru, cele doua galerii au fost foarte animate, cu un plus pentru coregrafia celei de la FC Argeș. Cei doi primari, Ion Georgescu și Cristian Gentea au văzut meciul împreuna. De altfel, cei doi au stat împreuna maj toată ziua fiindcă mama primarului Piteștiului a suferit o intervenție chirurgicală la sold la spitalul Mioveni și primarul Georgescu a fost permanent alături de colegul de la Pitesti.

Meciul s-a încheiat 0-0, iar FC Argeș a ajuns la 15 puncte obținute în acest început de sezon, 4 în plus față de CS Mioveni, care a întrerupt în această seară seria de 3 eșecuri consecutive.

sursa: gsp.ro

Acest articol este despre: cs mioveni,etapă,fc arges,meci

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...