Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Zona Făget din Mioveni, ideală pentru grătar, picnic și camping cu rulota. Totul despre costuri

Zona de picnic Făget din Mioveni este o oază de verdeață și dispune de toate dotările necesare petrecerii unei zile în natură, aproape de oraș. Administratorii vin cu informații utile pentru cei care vor să petreacă o după-amiază liniștită, în aer liber, departe de agitația citadină.

Zona Făget din Mioveni, ideală pentru grătar, picnic și camping cu rulota. Totul despre costuri

În zona cunoscută și pentru că aici se organizează marile festivaluri de muzică din Mioveni (Analogue, CFMOTO DAY) veți găsi grătare, foișoare, mese, bănci, toalete și loc de joacă pentru cei mici.

Taxa de închiriere a unui grătar este de 25 de lei pentru 2 ore. Însă la închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la plecare. De asemenea, pentru grupurile mai mari de 10 persoane se percepe o taxă de 10 lei/pers (ce include accesul la grătar și utilități).

Un avantaj este acela că zona dispune de supraveghere video. De asemenea, are spațiu de parcare pentru vizitatori, dar și locuri amenajate pentru cei care vor să experimenteze campingul cu rulota, cu posibilitatea de racordare la energie electrică, apă curentă și evacuare a apelor reziduale.

Citește și Ce spune Alin Chița, principalul de la Mioveni despre perioada de pregătire

„Vă rugăm ca la încheierea activităților să colectați toate resturile de mâncare sau ambalaje și să le depuneți în containerele special amenajate”, transmite Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Zona de agrement este deschisă publicului în fiecare zi între orele 8-22:00.

Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să contactați dispeceratul la 0348/457.102 sau 0736.202.067.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită