Web Analytics

Ziua Universală a Iei, sărbătorită de absolvenții de liceu

de | 5.06.2018 15:30 | Actualitate

IE

Emoții mari pentru elevii de clasa a XII-a ai Liceului teoretic Iulia Zamfirescu din Mioveni, care, marți, în cadrul unei ceremonii festive și-au luat la revedere de la profesorii care i-au îndrumat pe parcursul a patru ani. Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și festivitatea de absolvire a elevilor de clasa a VIII-a, viitori liceeni.

Promoţia 2014-2018 a Liceului „Iulia Zamfirescu” din Mioveni însumează 233 de elevi, care au ajuns la finalul studiilor. Îmbrăcaţi în robe, proaspeţii absolvenţi ai ciclului liceal şi-au luat la revedere de la dascăli şi colegi, la final înmând cheia liceului generaţiei care urmează să termine studiile anul viitor.

La ceremonia de absolvire au participat profesori ai liceului, reprezentanți ai autorităților locale și părinți ai elevilor.

Tot cu acest prilej, în holul instituţiei s-a organizat o expoziţie tematică cuprinsă în Proiectul Interjudeţean „Ziua Universală a Iei’, activitate care se desfăşoară în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Mioveni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, Primăria Oraşului Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii