Web Analytics

Zilnic, 171 de curse tranzitează oraşul Ştefăneşti fără să oprească

de | 22.02.2018 06:37 | Politica si Administratie

7 jenica01Criza transportului public de călători de la Ștefănești către Pitești, ce afectează mulți angajați și elevi ce fac naveta, face și victime colaterale. Și asta pentru că incompetența și superficialitatea cu care este condusă Primăria Ștefănești se răsfrânge și asupra unei părți a transportului public de călători. De ce? Pentru că niciuna dintre cursele de microbuze și autobuze ce tranzitează orașul Ștefănești nu poate opri în oraș. Așa cum reiese dintr-un răspuns transmis Jurnalului de Argeș de către Direcția Tehnică din CJ, (Biroul Autoritatea Județeană de Transport), nu mai puțin de 171 de curse pe zi, deservite de 25 de microbuze, tranzitează orașul Ștefănești în drumul lor spre și dinspre Pitești. Și niciuna dintre aceste curse nu poate opri în Ștefănești, ca urmare a lipsei acordului Consiliului Local Ștefănești. Ceea ce este anormal și aberant. Pentru că acele curse, ce deservesc în mare parte zona din jurul orașului Topoloveni, nu au nicio legătură cu haosul de la Ștefănești. Și atunci de ce să fie afectați pe nedrept atâția oameni, atât din Pitești cât și din Ștefănești, care ar putea circula zilnic, cu aceste 171 de curse?
7 jenica02Acum se văd practic „roadele” activității, de toată jalea, a primăriței Jenica Dumitru, cea pe care PSD Argeș nu a avut nicio jenă să o impună candidat la Primăria Ștefănești, la alegerile din 2016, deși aceasta venise în partid cu doar câteva luni înainte de alegeri, după ce mai schimbase două partide, PPDD și UNPR, „bineînțeles” nu de dragul funcțiilor și avantajelor. Cum naiba să pui tu, PSD Argeș, primar la Ștefănești o asemenea traseistă politică, ce nu s-a remarcat niciodată prin nici o realizare, cât de mică!? Și asta în condițiile în care PSD Argeș nu ducea lipsă în 2016 de oameni bine pregătiți.
Revenind la haosul cu transportul public de călători dintre Ștefănești și Pitești, am dorit să luăm un punct de vedere și de la primărița Jenica Dumitru, însă aceasta nu a răspuns nici la apelurile noastre și nici la SMS. O dovadă (a câta, oare?) că primărița Jenica Dumitru e doar în slujba Facebook-ului, pe care l-a invadat cu postări puerile, în niciun caz a cetățenilor care au votat-o și care acum regretă amarnic voturile date.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Stiti care e problema,faptul,că ne minte cu, nerusunare,pe traseul Blocuri-Valea Mare-Pitesti, tot la Radic,opresc ,mașinile,și,tot pe jos o luam.Zice,ca a gasit soluții,cu un deputat Mosteanu,de la USR,dar,vad ca numai Golești,și Stefanesti Sat,s-a dat drumul,Ce sa vezi,ele trec, chiar prin fata primăriei.Si,ca sa fie treaba completa, pe facebook,cei care criticăm,primăria,ni se inchide”microfonul”.Ieri,de exemplu,in loc sa omunice ceva legat de reglarea situatiei,posta ca ecziua unei slugi de-a ei de pe plantatia Stefanesti, una ,Madalina nustiucum,deci,cam asa se muncete acolo,intr-o veselie.