Distracție pe ritmuri rock la zilele Topoloveniului. Trooper au făcut senzație la concert

de | 20.06.2021 09:44 | Actualitate, Home

În a doua zi, sâmbătă, Zilele Topoloveniului s-au încheiat electrizant. La propriu. Cea mai în vogă trupă rock din România, târgoviștenii de la Trooper, au concertat pe scena special amenajată din Târgul Cârcinovului. Câteva sute de rockeri și rockerițe (numarul participanților a fost limitat conform regulilor impuse de pandemie), au dansat și au ars multe calorii pe muzica celor de la Trooper, invitați speciali ai băieților din clubul de moto Archangels MC Romania.

 

La finalul concertului a fost lansat și imnul motocicliștilor din clubul Archangels. Este primul imn compus de Trooper pentru un club moto din România.


La finalul concertului, băieții de la Archangels au urcat pe scenă la invitația Trooper și au cântat imnul împreuna. Primarul Gheorghiță Boțârcă, motociclist înrăit încă din anii 70 si membru de onoare al clubului, le-a oferit cadou băieților care au compus imnul proaspăta monografie a orașului, lansată de Zilele Topoloveniului, si câteva bunătăți reprezentând brandul localității, printre care magiunul și vinul de Boțârcani.

La concert au participat președintele Consiliului Judetean, Ion Mînzînă, însoțit de vicepreședintele Adrian Bughiu, instituția condusă de aceștia fiind și partener oficial al Zilelor Topoloveniului.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus
Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de...

Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei
Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează lucrări de reamenajare la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Victoriei pentru a mări suprafața spațiului verde. Citește și:Simona Bucura-Oprescu: „De pe Dealul Sasului pot fi...

345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș
345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 5,83 (ieri 5,49) -persoane internate la ATI: 23 (ieri 23) -persoane internate...