Web Analytics

Distracție pe ritmuri rock la zilele Topoloveniului. Trooper au făcut senzație la concert

de | 20.06.2021 09:44 | Actualitate

În a doua zi, sâmbătă, Zilele Topoloveniului s-au încheiat electrizant. La propriu. Cea mai în vogă trupă rock din România, târgoviștenii de la Trooper, au concertat pe scena special amenajată din Târgul Cârcinovului. Câteva sute de rockeri și rockerițe (numarul participanților a fost limitat conform regulilor impuse de pandemie), au dansat și au ars multe calorii pe muzica celor de la Trooper, invitați speciali ai băieților din clubul de moto Archangels MC Romania.

 

La finalul concertului a fost lansat și imnul motocicliștilor din clubul Archangels. Este primul imn compus de Trooper pentru un club moto din România.


La finalul concertului, băieții de la Archangels au urcat pe scenă la invitația Trooper și au cântat imnul împreuna. Primarul Gheorghiță Boțârcă, motociclist înrăit încă din anii 70 si membru de onoare al clubului, le-a oferit cadou băieților care au compus imnul proaspăta monografie a orașului, lansată de Zilele Topoloveniului, si câteva bunătăți reprezentând brandul localității, printre care magiunul și vinul de Boțârcani.

La concert au participat președintele Consiliului Judetean, Ion Mînzînă, însoțit de vicepreședintele Adrian Bughiu, instituția condusă de aceștia fiind și partener oficial al Zilelor Topoloveniului.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii