Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Zi tristă pentru Câmpulung. S-a constituit noul consiliu local!

Zi tristă pentru Câmpulung. S-a constituit noul consiliu local!

În mohorâta zi de 18 octombrie 2024 s-a consemnat începerea mandatului noilor consilieri locali ai municipiului Câmpulung, a noua serie de reprezentanți ai cetățenilor despre care există opinia că își diluează calitatea de la mandat la mandat.

Cu o dominație ADU reprezentată de zece consilieri USR și unul de la Forța Dreptei, noul legislativ câmpulungean a asistat în cadrul ședinței de constituire la învestirea în funcție a primarului Elena Lasconi, ajunsă la al doilea mandat în fruntea municipiului.

Nu a existat o simbolică predare de ștafetă din partea foștilor aleși locali, dar cinci dintre aceștia se regăsesc și în noul consiliu. Anteriorul legislativ local și-a încheiat mandatul aprobând scoaterea din bugetul Câmpulungului a jumătate de milion de lei, rambursare impusă ca urmare a unor nereguli depistate în implementarea unui proiect cu fonduri europene. (C.I.B.)

Citește și Prefectul atacă decizia instanței în procesul deschis împotriva CJ Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...