Web Analytics
scris sâmbătă, 28.09.2024

Zelenski și Trump au discutat despre încheierea războiului din Ucraina

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, s-a angajat vineri să soluţioneze războiul declanşat de Rusia împotriva Ucrainei dacă va câştiga alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, declaraţie făcută la New York alături de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski,   la finalul unei întrevederi cu acesta, relatează agenţiile AFP şi EFE, conform Agerpres și News.ro.

Zelenski și Trump au discutat despre încheierea războiului din Ucraina

Donad Trump a spus că va colabora atât cu Ucraina, cât şi cu Rusia pentru a pune capăt războiului dintre acestea. „Avem o relaţie foarte bună (cu Zelenski) şi, aşa cum ştiţi, eu am, de asemenea, o relaţie foarte bună cu preşedintele (rus Vladimir) Putin”, a spus Trump.

Citește și: Tânărul care a înjunghiat un bărbat în inimă, la doi paşi de secţia de poliţie din Găvana, a fost trimis în judecată

„ Acest război nu ar fi trebuit niciodată să aibă loc, dar îl vom soluţiona”, a susţinut Donald Trump, fără a explica cum ar dori să procedeze în acest sens. El a descris acest conflict drept un „puzzle complex” şi a îndemnat la încheierea unui „acord just pentru toată lumea”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită