Zeci de percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

de | 2.03.2017 14:10 | Actualitate

foto trafic droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat joi, 2 martie, 36 de percheziții domiciliare în Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.


Din cercetări a reieșit că, la începutul anului 2016, a fost constituit un grup infracțional, cu scopul de a comercializa tinerilor și adolescenților din municipiul Bistrița substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și cannabis. În urma perchezițiilor, au fost ridicate rezină de cannabis, cannabis, substanțe cu efecte psihoactive cunoscute sub denumirea de ,,sare de baie”, cântare de înaltă precizie, plicuri zyp-lock cu urme de substanțe pulverulentă și diferite obiecte cu urme de substanță vegetală. Au fost puse în executare şi 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi prezentate la audieri și dispunerea măsurilor legale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acţiune au participat și polițiști de la structurile de combatere a criminalității organizate din Cluj, Mureș, Maramureș, Sălaj, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, precum și jandarmi.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii