Web Analytics
scris miercuri, 19.07.2023

Wizz Air reduce în august numărul de zboruri din România. Ce opțiuni au cei care au cumpărat deja bilet

Oficialii operatorului aviatic low-cost Wizz Air, cu sediul la Budapesta, au decis să reducă frecvența curselor din și spre România în luna august. Hotărârea vine pe fondul unui val de nemulțumiri ale clienților după ce mai multe curse au înregistrat întârzieri sau au fost anulate.

Wizz Air reduce în august numărul de zboruri din România. Ce opțiuni au cei care au cumpărat deja bilet

Citește și: Sancțiuni pentru pietonii care traversează neregulamentar


Fiind vorba de zboruri deja vândute, oficialul companiei a precizat că au fost trimise – încă de săptămâna trecută – mesaje clienților prin care sunt informați ca au la dispoziție opțiunea de rambursare sau de reprogramare ulterioară a zborului. Oficialul companiei a explicat contextul în care s-au înregistrat întârzieri și s-au anulat zboruri în ultima perioadă. „O anulare de zbor ne costă foarte mult. Anularea este ultima variantă la care recurgem”, acesta a fost mesajul reprezentanților companiei ungurești Wizz Air.

Citește și: Cristian Cioacă rămâne în închisoare. Propunerea de eliberare condiționată, respinsă ca neîntemeiată de magistrați


Conform datelor obținute de la Compania Naționale de Aeroporturi București (CNAB) în perioada 29 iunie – 5 iulie și 22 – 28 iunie, au fost peste 200 de curse Wizz Air întârziate cu cel puțin 30 de minute și 13 anulate pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, relatează gandul.ro. Potrivit Wizz Air, există și un Centru Telefonic pentru Asistență Specială, pe care pasagerii cu zboruri anulate sau o întârziere mai mare de cinci ore îl pot apela la tarif normal. Numărul pentru România este 0040 312 294 796, pentru limba română, programul este 9-18, dar în engleză este non stop.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită