Web Analytics
scris duminică, 30.06.2024

Weekend plin de spectacole la Mioveni

Zilele orașului Mioveni s-au sărbătorit în acest weekend, în centrul orașului,cu spectacole pentru toate vârstele.

Weekend plin de spectacole la Mioveni

Ca în fiecare an, administrația orașului i-a premiat pe tinerii care sărbătoresc majoratul! Astfel, 25 de tineri cu domiciliul în Mioveni, care au împlinit sau urmează să împlinească vârsta de 18 ani în cursul acestui an, au fost premiați în cadrul unei ceremonii speciale, vineri, 28 iunie, în centrul civic. Sărbătoriții au primit câte un tricou personalizat, un tort delicios, flori și o diplomă de cetățean major.

Sâmbătă seara, pe scenă au urcat tinerii talentați de la Clubul Copiilor Mioveni, elevii Cursului de dans modern al Centrului Cultural, elevii cursului de canto muzică ușoară al Centrului Cultural, Elena GHEORGHE și CONNECT-R.

Citește și Probele scrise ale Bacalaureatului 2024 încep luni, 1 iulie

Astăzi, aproximativ 450 de alergători profesioniști și amatori au participat la a doua ediție a evenimentului „Crosul orașului Mioveni 1485”.

Programul de duminică seară a început de la ora 19.00, cu Ansamblul Folcloric “Dorulețul”; elevii cursului de canto muzică populară al Centrului Cultural; ansamblul Folcloric “Plai De Dor”; Roxana Dumitrache; Taraful de la Argeș și Azur.

Sărnătoarea a fost organizată de către Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni, cu ocazia aniversării a 539 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită