Web Analytics

Weekend de neuitat la Bradu de Zilele Comunei

de | 6.06.2019 13:23 | Actualitate

Vineri, 31 mai, și sâmbătă, 1 iunie, precum și duminică dimineața, la Bradu au avut loc Zilele Comunei Bradu. De la festivitatea de deschidere nu au lipsit invitații, fiind prezenți senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, Dan Manu, președintele CJ Argeș, consilieri județeni, primari. Cu toții au urcat pe scenă alături de primarul Dan Stroe, viceprimarul Gheorghe Negoi și întreg Consiliul Local. Autoritățile locale au organizat cu această ocazie competiții sportive, festivități, concerte. Printre cele mai apreciate au fost meciurile de fotbal în urma cărora au fost desemnați câștigătorii Cupei Old Boys, dar și juniorii având partea lor de adrenalină.
De asemenea, a mai avut loc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani. Brădenii s-au bucurat de un spectacol folcloric oferit de ansamblul Doina Bascovului și soliști îndrăgiți precum Claudia Șerbănescu, Emilia Ghinescu, Maria Constantin…
Iar Randi, Adda și Mira au făcut senzație, prezentator fiind Mihai Morar. Seara s-a încheiat cu un concert al Formației Generic și cu un foc de artificii. „Oamenii din Bradu meritau o zi a lor, în care să se întâlnească cu toții, să uite de grijile cotidiene și să se simtă bine”, a declarat primarul Dan Stroe, invitându-i pe localnici să se bucure împreună de sărbătoarea care le-a fost dedicată.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii