Web Analytics

Weekend cu evenimente, în Argeș. Jandarmii asigură măsuri de ordine publică

de | 2.07.2022 13:01 | Actualitate, Home

Jandarmii argeșeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică Festivalul Folk In Budeasa, dar și la Zilele Orașului Mioveni, eveniment programat să se desfășoare în perioada 2-3 iulie.

Jandarmeria Argeș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la aceste evenimente, având în acest sens efective sporite.

Citește și:  Scandal azi noapte în Exercițiu. Agresorul a fost reținut

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, dar și prevenirea și combaterea traficului sau consumului de substanțe interzise.

“Participanților la aceste evenimente le recomandăm să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a acestora, să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să respecte indicațiile organizatorilor, dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite cu încredere sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, transmite Jandarmeria Argeș. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *