Web Analytics

„N-a vrut să îmi ia niciun leu. Îi mulţumesc doctorului Blăjan”

de | 4.04.2019 12:57 | Actualitate

# Un bătrân din Argeş îi mulţumeşte, cu lacrimi în ochi, celui care i-a salvat viaţa

Ilie Dobre, un bătrân din comuna argeşeană Săpata, a bătut zeci de kilometri până la redacţia „Jurnalului de Argeş”, pentru a-i transmite un mesaj de mulţumire cardiologului Daniel Blăjan, doctorul care i-a salvat viaţa.
„Eram bolnav, grav bolnav. Și se complicaseră lucrurile, mai ales că am două accidente vasculare, stenturi montate la București… Eram pe tratament şi totuşi a apărut o problemă mare. Mi se umflaseră picioarele atât de tare că erau ca nişte butuci, ieșea sângele din ele, nu mai puteam merge şi toţi cei cu am vorbit atunci mi-au zis că singura soluție e amputarea. Oi fi eu bătrân, dar de picioare mai am nevoie. Credeam că mor, vă spun sincer, până am ajuns la doctorul Daniel Blăjan. El mi-a salvat viaţa. Sunt alt om!”, a povestit pensionarul redactorilor „Jurnalului de Argeș”. Cu lacrimi în ochi, bătrânul a mărturisit că a simțit nevoia să-i lase medicului, din pensia sa, o sumă de bani, drept mulțumire pentru că i-a salvat viața, dar a fost impresionat de refuzul categoric al doctorului.
„S-a interesat de mine cum nimeni n-a mai făcut vreodată. Venea în salon de câte ori era nevoie și nu doar la mine. Nu mi-a promis nimic, doar m-a salvat. Dar ce m-a făcut să plâng, practic, a fost atunci când am vrut să-i mulţumesc, la externare, cum știam că se face, cu nişte bani… N-a vrut, domnule, să-mi ia nimic, nimic. Niciun leu! N-am putut să-i mulțumesc atunci, așa că am venit la ziarul dumneavoastră”, a mai spus Ilie Dobre.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii