Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

 „Vrăjitoare” din București, reţinută după ce ar fi înşelat un bărbat cu aproximativ 7.000 de euro

 „Vrăjitoare” din București, reţinută după ce ar fi înşelat un bărbat cu aproximativ 7.000 de euro

O femeie a fost reţinută de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzată de un bărbat că, „prin acte specifice de vrăjitorie”, l-ar fi înşelat cu aproximativ 7.000 de euro, relatează Agerpres.

Marți, poliţiştii Secţiei 5 București au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în Capitală într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de euro.

„În fapt, la data de 21 august, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4 – 7 august, o persoană pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani”, se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

Citește și Vâlceni săltaţi de poliţie pentru că au transmis ilegal programe TV online

Bănuita a fost depistată şi condusă la audieri, fiind reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentată instanţei cu propuneri legale, informează poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...