Vouchere de vacanță pentru profesori

de | 15.04.2022 12:26 | Actualitate, Home

Profesorii de la stat și personalul din învățământ vor primi vouchere de vacanță de 1.450 de lei, pentru anul 2022, după ce ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial. Voucherele de vacanţă vor fi emise doar pe suport electronic, se arată în textul publicat în MO, unde este precizat şi modul de acordare.

“Voucherele de vacanță aferente anului 2022 se emit doar pe suport electronic și sunt în cuantum de 1.450 de lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în bugetul alocat cu această destinație”, conform documentului.

Citește și Monitorizarea lupilor din Munţii Făgăraş cu ajutorul geneticii

Voucherul de vacanță are perioadă de valabilitate de un an de la data alimentării suportului electronic, iar banii sunt impozitaţi în luna în care au fost acordaţi beneficiarului, prevede ordinul.

De asemenea, potrivit documentului, pentru cei care în anul 2022 au desfășurat activitatea la mai mulți angajatori, se acordă o singură indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat.

Voucherele de vacanță au fost tăiate de Guvern în februarie 2021. 

Acest articol este despre: invatamant,monitorul oficial,vouchere vacanta

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed