Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare în cadrul căreia au dovedit încă o dată faptul că cei mai mulți dintre ei au contribuit la renumele colectiv de ”cel mai slab consiliu de după Revoluție”.

Vot pe banii câmpulungenilor

Acest lucru a fost evidențiat atunci când s-a supus la vot proiectul de hotărâre prin care bugetul local a fost golit de peste cinci sute de mii de lei, adică peste cinci miliarde de lei vechi, ca urmare a unei decizii venită de prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.
Iar asta în urma constatării unor nereguli în implementarea unui proiect cu fonduri europene. Din 17 consilieri prezenți fizic sau online la ședință, zece au fost de acord cu pierderea banilor, patru de la PSD s-au abținut, iar trei liberali au fost împotrivă. Cei cu votul pentru au fost cei de la USR și FD, evident, dar și un membru PSD. Și niciunul nu a pus problema recuperării banilor de la cei care au comis-o, semn că nu le pasă de banii publici.
Iar cum noul consiliu va fi clar dominat de USR și FD, cu 11 membri, este clar că liberalii și pesediștii nu vor mai conta la vot, așa cum nu contează nici la inițierea unor acțiuni care ar putea evita devalizarea bugetului local.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Câmpulung, „capitala” francofoniei în România

Citește și Un bulevard de multe milioane

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul...

Ultimele articole

Parc cu amintiri la Câmpulung

Asociația „Zi de Bine”, coordonată de Melania Medeleanu, în colaborare cu Primăria Câmpulung...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...