Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

„Vorbitorincii” vin la Pitești, pe 19 octombrie. „Cu mâinile curate”, la Filarmonică

Vorbitorincii, podcastul realizat de Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea și unul dintre cele mai urmărite și reprezentative produse de conținut din nișa culturală, a început un turneu în principalele orașe din țară.

„Vorbitorincii” vin la Pitești, pe 19 octombrie. „Cu mâinile curate”, la Filarmonică

Sâmbătă, 19 octombrie, la Filarmonica Pitești, la ora 11, are loc o nouă întâlnire live cu publicul și face parte din turneul pe care Paraschivescu și Striblea, împreună cu producătorii lor de la Studio Mindopoly, îl organizează anul acesta în mai multe orașe din țară. Tema întâlnirii de la Pitești – Cu mâinile curate – invită la dialog și dezbatere – se arată într-un comunicat de presă mindopoly.

Citește și: Concert Phoenix la Filarmonica Piteşti

”Plănuim să venim la Pitești de un an, dar acum s-au așezat toate lucrurile ca să ajungem pe 19 octombrie. Suntem bucuroși că putem avea această întâlnire la Filarmonica din Pitești și le mulțumim gazdelor noastre. Apoi, ne bucurăm că putem sta de vorbă cu Vorbitorincii din localitate. Visul nostru este să ne punem la încercare ideile și să stăm de vorbă cu cât mai mulți oameni. Încercăm să restabilim valoarea dialogului în societatea noastră și mai ales să găsim echilibrul firesc într-o țară europeană. Și, da, vom vedea ce este de făcut împotriva dărâmării valorilor noastre europene”, punctează Cătălin Striblea, potrivit sursei citate.

”Acest episod din Întâlnirile Vorbitorincilor va avea loc la Pitești, la Filarmonică. Nu vrem să fim filarmonioși cu orice preț, dar nici să avem dreptate negreșit și invariabil. Ne propunem doar să ilustrăm afabilitatea și firescul dialogului împreună cu voi, mărturisește, la rându-i, Radu Paraschivescu.

Intrarea la conferința Vorbitorincilor se face pe bază de bilet, costul fiind 10 lei. Ele pot fi cumpărate online, de aici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...