Web Analytics

”Vom forma nuclee în orașe pentru rezolvarea problemelor celor 151 de proiecte pe PNDL 2”

de | 24.08.2017 11:02 | Actualitate

manu cjDan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș a luat în discuție în Colegiul prefectural din luna august problemele ivite la cele 151 de proiecte pe Programul Național de Dezvoltare Locală. Șeful CJ Argeș a atras atenția că mai mult ca sigur se va intra în criză de timp în ceea ce privește obținerea tuturor avizelor.

 

”Vom forma nuclee în marile orașe pentru rezolvarea problemelor celor 151 de proiecte pe PNDL 2. Trebuie să formăm aceste centre în municipii și orașe tocmai pentru a vedea exact care este situația reală. Mă refer la avize și ce mai trebuie pentru fiecare proiect în parte. Trebuie să ne încadrăm în termene și de aceea rog toți primarii să dea curs acestei chestiuni”, a spus Dan Manu.

În altă ordine de idei, la același Colegiu prefectural s-a ridicat problema lipsei de microbuze având în vedere comasarea mai multor unități de învățământ. Și deși s-a aprobat această comasare, soluția obținerii de microbuze nu există, cel puțin în acest an, așa cum reiese din declarațiile inspectorului școlar general Dumitru Tudosoiu. ”Achiziționarea de noi microbuze nu este prevăzută în actualul buget al Ministerului. Poate în bugetul pe anul viitor…”, a spus Tudosoiu.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii