Web Analytics

Vom avea din nou festival de film la Lereşti

de | 3.05.2017 16:32 | Actualitate

LERESTI
Iniţiativa regizorului piteştean Şerban Marinescu, argeşeanul căruia îi datorăm prima ediție a „Serilor Filmului Românesc”, un eveniment cultural de succes care, în 2016, a adus la Lereşti un public numeros şi entuziast dar şi nume sonore ale cinematografiei şi culturii româneşti – editori, compozitori, regizori, scenarişti şi actori (Mircea Diaconu, Bogdan Ficeac, Horia Moculescu, Dan Pița, Dorel Vișan, Florin Zamfirescu, Doru Nițescu și Laurențiu Damian) – va fi reluată în 2017, în ultima lună de vară. Pregătirile au început deja.
“Vom merge la Lereşti pentru a pregări megaevenimentul din luna august, la solicitarea domnului regizor Şerban Marinescu. Cu domnia sa ne vom revedea acolo, pentru a vedea, concret şi a puncta detaliile legate de Săptămâna Cinematografiei, din luna august. Este a doua ediţie şi, mai mult decât atât, anul acesta, după cum ştiţi, se sărbătoreşte Centenarul Cinematografiei Româneşti. 

Şerban Marinescu, regizorul şi scenaristul filmului “Cel mai iubit dintre pământeni”, dar şi al altor pelicule memorabile, este omul de cultură care a reuşit să promoveze cel mai bine judeţul în 2016, fapt confirmat de Consiliul Judeţean Argeş, care, la prima ediţie a “Galei 10 pentru Argeș” i-a acordat  Marele Premiu al secțiunii „Promovarea Argeșului”. Sursă foto: Facebook Realitatea Românească
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole