Web Analytics

La volan în Dragoslavele cu permis provizoriu de Marea Britanie

de | 14.04.2019 13:41 | Actualitate

 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 349 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 100.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 29 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au depistat un cetățean britanic de 26 de ani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Dragoslavele, care a prezentat un permis de conducere provizoriu emis de autoritățile din Marea Britanie. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii