Web Analytics
scris joi, 05.09.2024

Vitezomani depistați la Țițești și Mioveni. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

În ziua de 04 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 23 de ani, din Izvoru, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, într-o zonă cu limita legală de 50 de km/h, fiind înregistrat de aparatul RADAR, cu viteza de 126 de km/h, cu 76 peste limita legală. Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, totodată permisul de conducere fiind reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Vitezomani depistați la Țițești și Mioveni. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Citește și Urmărit internațional depistat de polițiștii din Câmpulung

De asemenea, în ziua de 04 septembrie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 73D, pe raza orașului Mioveni, într-o zonă cu limita legală de 80 de km/h, fiind înregistrat de aparatul RADAR, cu viteza de 132 de km/h. Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, totodată permisul de conducere fiind reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...