Web Analytics

Vitezomani depistați de Radar în localitățile Schitu Golești și Mihăești

de | 25.11.2019 12:11 | Actualitate

 

În ultimele 72 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 304 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 23 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 51 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 117 km/h.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Câmpulung, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 117 km/h.

Bărbații au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și le-au fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii