Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Vitezomani depistați de polițiștii argeșeni. Ce sancțiuni au fost aplicate

În ziua de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Bascov, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 130 de km/h. Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Vitezomani depistați de polițiștii argeșeni. Ce sancțiuni au fost aplicate

De asemenea, în ziua de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat, de 24 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 73 – Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 de km/h. Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Citește și Angajări masive în Poliția Română. Condițiile de înscriere și probele pentru candidați

Tot în ziua de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73 – Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 de km/h. Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

În cele din urmă, în aceea zi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr, de 19 ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă, pe DN 73 – Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 de km/h. Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită