Web Analytics
scris vineri, 08.12.2023

Virgil Popescu dinamitează coaliția: “PSD îţi înfige cuţitul pe la spate!”

Fostul ministru liberal al Energiei, Virgil Popescu, a declarat, vineri, la Slatina, că nu e uşor de coabitat cu PSD, un „partid care îţi înfige cuţitul pe la spate, îţi ia primarii, ţi-i momeşte”.

Virgil Popescu dinamitează coaliția: “PSD îţi înfige cuţitul pe la spate!”

În calitate de preşedinte al PNL Mehedinţi, Virgil Popescu a făcut afirmaţia la întâlnirea Ligii Aleşilor Locali PNL din regiunea Sud-Vest Oltenia de la Slatina.

Citește și: Marcel Ciolacu vrea depolitizarea instituţiilor. Premierul dă afară conducerea ANAF şi pe cea a vămilor

„Avem un an foarte greu şi nu este uşor de coabitat cu PSD. Nu este uşor cu un partid care îţi înfige cuţitul pe la spate, îţi ia primarii, ţi-i momeşte. Nu este uşor să mergem să le spunem oamenilor, pentru că stabilitatea este foarte importantă. Da, dar suntem liberali şi la Sinaia am luat o decizie în Biroul Politic Naţional, care zic că ne trasează şi ne va trasa direcţia pentru 2024, „prin noi înşine” şi prin noi înşine vom câştiga alegerile în 2024 aşa cum le-am câştigat şi în 2020. Şi să nu uităm că putem, da, putem să câştigăm alegerile”, a spus Virgil Popescu, informează Agerpres.

Acesta le-a transmis aleşilor locali PNL că e nevoie de mobilizare politică încă din luna iunie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...