Web Analytics
scris luni, 23.09.2024

Viorel Tudose: „Toată lumea îl susține pe Bogdan Andone”

Bogdan Andone a fost învestit în funcția de antrenor principal al echipei FC Argeș, iar astăzi a condus prima ședință de pregătire a piteștenilor.

Viorel Tudose: „Toată lumea îl susține pe Bogdan Andone”

Viorel Tudose, sponsorul echipei din Trivale, ne-a spus că noul tehnician al alb-violeților a fost prima sa opțiune și în această vară, însă acesta era sub contract cu FC Botoșani.

A fost prima opțiune și în această vară, dar se afla sub contract cu FC Botoșani, așa că l-am adus pe Nicolae Dică. Nu regret, eu am fost împotriva venirii lui Dică, recunosc, dar nu din cauza faptului că îl consider un antrenor slab, așa cum s-a înțeles.

Dimpotrivă, Dică știe fotbal, a jucat la cel mai înalt nivel. Dar a avut niște experiențe neplăcute la FC Argeș, ca antrenor, iar acestei echipe îi trebuie un tehnician care să nu fi făcut performanță aici, ca jucător.

Nu numai eu l-am dorit pe Bogdan Andone la FC Argeș, și Dani Coman, președintele clubului, a fost de acord să-l aducem aici. După ce ne-am despărțit de Nicolae Dică, Andone a fost primul pe care l-am sunat.

Am mare încredere în Bogdan Andone, este un antrenor care a confirmat până acum. Toată lumea din club îl susține: eu, conducerea, domnul primar Cristian Gentea. Are susținerea tuturor”, ne-a declarat Viorel Tudose.

Acesta a recunoscut că a mai avut pe listă încă un antrenor, în cazul în care Andone l-ar fi refuzat. Deși Viorel Tudose nu a dorit să dea vreun nume, este vorba despre Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, cel care a câștigat cu această grupare Cupa României.

Eu am mai încercat încă o variantă de rezervă, în eventualitatea în care Bogdan Andone nu ar fi acceptat să vină, dar acel tehnician se afla sub contract cu o echipă. Eram dispus să-i plătesc clauza de reziliere, dar nu eram de acord cu comisionul către impresar.

Nu eram sigur că Bogdan Andone va accepta. Să coborâm cu picioarele pe pământ. Deși este un club de tradiție, FC Argeș nu joacă în prima ligă. Nu este la masa celor bogați, noi suntem la colțul mesei, unde curg firimiturile. Dar vom reveni unde ne este locul, veți vedea”, a mai punctat Viorel Tudose.

Citește și: Bogdan Andone conduce acum primul antrenament al echipei FC Argeș!

După remiza din derbiul județean cu CS Mioveni, scor 1-1, disputat în etapa a șaptea din Liga a II-a, Nicolae Dică a fost îndepărtat de pe banca echipei FC Argeș.

Demiterea a venit la mai puțin de patru luni de la numirea fostului fotbalist și după nouă meciuri oficiale jucate în această perioadă, în care rezultatele au fost sub așteptări, dar nu atât de dezastruoase.

FC Argeș este calificată în grupele Cupei României, după ce a eliminat chiar deținătoarea trofeului, iar în campionat este la două puncte de ultimul loc calificabil în play-off.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...