Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: ”Cu excepţia lui Malele, nu prea avem nimic. Am adus jucători care nu sunt la nivelul Ligii I”

de | 27.11.2020 10:30 | Actualitate, Sport

FC Argeș a plecat cu un punct din Copou, după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de vinerea trecută cu Politehnica Iași. Piteștenii au evoluat în superioritate numerică în ultimele 20 de minute ale partidei, după ce Frăsinescu a văzut al doilea galben după un fault la Maric, dar nu au putut profita de omul în plus pe care l-au avut. FC Argeș este pe locul 15, cu 9 puncte acumulate în cele 11 runde disputate până acum. Iată cum comentează meciul Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș: ”A fost cel mai slab meci pe care l-a făcut FC Argeș în acest campionat. Chiar mai slab decât cel cu Steaua, mă refer la atitudine și mentalitate. Asta m-a deranjat cel mai mult. Nu poți să joci cu un om în plus și să nu câștigi. Degeaba a fost promisă o primă de joc destul de substanțială. Probabil că unii jucători care sunt mercenari atâta pot și nu vor mai mult. Dezamăgirea este mare și a mea și a lui Cristi Gentea și nu văd o ieșire din blocajul acesta. Am adus jucători care nu sunt la nivelul Ligii I, chiar și ultimele transferuri. Cu excepția lui Malele, nu prea avem nimic. O să luăm niște măsuri radicale. Asta este singura noastră șansă. În iarnă nu mai merge așa…

Citește și Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: ”Victoria CFR-ului este 75% meritul lui Dan Petrescu şi al presiunii puse pe întreaga conducere”

Citește și Viorel Tudose, principalul sponsor al alb-violeţilor: „Am în plan ca foşti fotbalişti ai lui FC Argeş să vină alături de echipă”

Citește și A murit Viorel Matei, fost maseur la FC Argeş şi CS Mioveni

Cine vrea să rămână să pună osul la treabă. Vă dau un exemplu. Înainte să se anunțe prima de victorie aveam 3-4 jucători accidentați și după ce s-a anunțat prima nu mai era nimeni accidentat. Vi se pare normal? Jucători mercenari care vin să câștige niște bani. Suntem clubul cu salariile la zi… Mai sunt și greșelile de arbitraj… Și la Iași am avut un penalty neacordat, și la Mediaș, și cu Viitorul. Sunt puncte pierdute… Deși nu trebuie să dăm totul pe greșelile de arbitraj, în ecuația unui campionat contează. Totuși, și cu aceste greșeli de arbitraj, trebuia să câștigăm. Iașiul a avut o singură ocazie și Andrei Cristea a marcat, apoi a venit eliminarea și noi nu am jucat nimic. A venit golul lui Malele, pe fondul unui început puternic în a doua repriză. E greu! Am avut așteptări mari de la meciul de la Iași, așa cum am avut și de la alte meciuri. Băieții încă nu sunt conectați… Poate și automulțumirea asta că sunt plătiți la zi, s-au achitat o mare parte din primele de promovare…”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Domnule Tudose,aduceți un antrenor,nu un popă, schimbați ceva in managementul clubului…adică preluați majoritatea acțiunilor,dv,si inca vreo doi ,trei oameni de afaceri ca de iubit clubul ,e clar ca il iubiți,nu ca fcsbisti,dinamovistii,etc,din Pitești.