Web Analytics
scris duminică, 21.07.2024

Viorel Tudose recunoaște: “Vreau acționar majoritar la FC Argeș, 51%”

Omul de afaceri  Viorel Tudose a anunțat că-și dorește să devină acționar majoritar la gruparea din Trivale. “ Vreau acționar majoritar la FC Argeș, 51%”, a aspus acesta într-un dialog cu iAMsport.ro. Acesta a dezvăluit că nu se va mai implica financiar la echipă dacă negocierile pentru a deveni acționar nu se vor finaliza în mod pozitiv.

Viorel Tudose recunoaște: “Vreau acționar majoritar la FC Argeș, 51%”

”Eu rămân la FC Argeș doar în contextul în care rămân acționar. Vedem ce iese, nimic nu este concret acum. (n.r. – S-au făcut demersuri?) Se încearcă, dar nimic, nicio discuție.  (n.r. – Ați setat un termen limită?) Dacă nu intru în acționariat, plec. Deocamdată, nu am pus un termen limită. Contractele mele (n.r. – de sponsorizare) cu FC Argeș s-au încheiat, nu mai am nimic la club. Nu mai sunt sponsor. Răbdare mai am, am tot timpul din lume. (n.r. – Ce procentaj ați vrea din club?) Acționar majoritar! N-am ce face cu 10%, 20%… Intru doar acționar majoritar, 51%. Restul nu mă interesează. E singura soluție din fotbalul românesc, cluburile să treacă de la stat la privat”, a spus Viorel Tudose, pentru iAMsport.ro.

Pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 continuă la FC Argeș

FC Argeș intră pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a 2-a, care va începe în weekendul cu 3 august. Noul antrenor Nicolae Dică are ca obiectiv promovarea în primul eșalon. Pe site-ul celor de la PariuriX scrie că echipa „vulturilor violeți” se numără printre favoritele la accederea în SuperLiga, la finalul stagiunii. Încrederea de care se bucură FC Argeș este justificată și de campania de transferuri din această vară.

Citește și: S-a tras la sorți! FC Argeș Basketball și-a aflat adversarele din grupele FIBA Europe Cup

În campionatul 2024-2025, în liga secundă vor participa 22 de formații, care vor juca fiecare cu fiecare într-o singură manșă, în sezonul regulat. Primele șase clasate se vor califica în Play-off, iar celelalte vor merge în Play-out.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa ne explice dl.Coman,utilitatea dl.Stanciu,fiindcă , din ce am inteles ,,,el se ocupa cu atragerea sponsorilor.In contextul,în care Getica95,pleacă.. cati sponsori a reușit să convingă dl.Stanciu,până acum.Am impresia,dl.Coman ca nu vei rezista.Suporterii sunt satul de vrajeala. Anul asta ,promovare cu oricevpret,altfel,va fi jale în Trivale/si durere în suflet.Mai du-ti băieții la meciurile de baschet ,sa iei exemplu de profesionalism,si sa cunosti adevărații suporteri,nu slugile lui Gentea.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...