Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Viorel Moiceanu va deveni bunic. „Număr zilele!”

Fostul mare jucător al echipei FC Argeș, Viorel Moiceanu, este în culmea fericirii. Peste o lună, cel supranumit „arma secretă” de către maestrul Ioan Chirilă, va deveni pentru prima dată bunic. Nora sa, Roxana, este însărcinată în luna a opta, iar la finalul lunii viitoare va aduce pe lume un băiețel.  

Viorel Moiceanu va deveni bunic. „Număr zilele!”

Citește și: 160 de ani de la înființarea Baroului Argeș: Cupa de fotbal ”Nicolae Dobrin”

Fostul jucător piteștean așteaptă cu nerăbdare momentul și visează la clipele când îi va povesti nepoțelului despre perioada de glorie a clubului din Trivale.

„Este un eveniment de referință pentru mine. Bucuria este similară cu aceea pe care am simțit-o în anul 1979, când am obținut titlul de campion al României, cu FC Argeș.! Număr zilele și mă rog ca micuțul să vină pe lume sănătos! 

Nu-mi mai doresc decât sănătate, să-i pot povesti nepotului despre Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist al echipei FC Argeș, să-i spun că am dat gol în poarta Valenciei lui Kempes, în Cupa UEFA. 

Să-i vorbesc despre unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a avut vreodată FC Argeș, Florin Halagian. Îmi dau lacrimile și acum când îmi amintesc”, ne-a povestit Viorel Moiceanu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...