Web Analytics

Viorel Filip, candidatul USR-PLUS la funcţia de primar al comunei Merişani: „România necesită o schimbare radicală, la fel şi comuna Merişani”

de | 24.09.2020 13:08 | Politica si Administratie

Elevilor de la Merișani nu li se decontează echivalentul abonamentelor de transport, autoritățile locale refuzând să semneze convenția cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și SC Publitrans 2000 SA, așa cum a făcut marea majoritate a primăriilor din județ. Insistăm ca Primăria Merișani să semneze convenția cu IȘJ Argeș și Publitrans! Convenția aceasta le permite elevilor din ciclul liceal să nu mai plătească transportul public în Pitești pentru elevii care au domiciliul în Merișani și învață la liceele din Pitești! Cunoaștem familii greu încercate de soartă, care nu își permit efectiv să acopere costul transportului, în definitiv contravaloarea a 50% din banii abonamentelor elevilor nu reprezintă mare lucru din bugetul Primăriei Merișani!
Primăria Merișani nu face nimic de ani buni cu privire la transportul public ce leagă comuna de cele două municipii Pitești și Curtea de Argeș! Cetățenii care lucrează pe schimburi sunt nevoiți să renunțe la job pentru că nu au cu ce face naveta! Aceasta este o problemă existențială pentru Merișani, care trebuie rezolvată cât mai curând posibil!

„La Merișani sunt 5 candidați, 4 cu studii medii și un candidat cu studii superioare, candidatul USR-PLUS”

Considerăm că soarta comunei Merișani, în ultimii 30 de ani, a stat în mâna cetățenilor, iar pe data de 27 septembie este o ocazie de a taxa la vot slaba implicare a edililor. Nu se mai poate să votăm pe criterii de prietenii, România se va dezvolta cu implicare serioasă.
Din păcate, de la Revoluție până în prezent comuna a fost condusă de primari mai puțin pregătiți, care probabil nu au avut capacitatea să gestioneze problemele, să atragă fonduri europene, să dezvolte comuna așa cum ar fi trebuit. La aceste alegeri, la Merișani sunt 5 candidați (4 cu studii medii și la vârsta pensionării și un candidat cu studii superioare, candidatul USR-PLUS). Candidatul Viorel Filip este rezolvarea pentru dezvoltarea comunei. Am dovedit asta în timp, fiind un manager de succes într-o companie multinațională. Sunt o fire ambițioasă și care are viitorul înainte, cu aspirații mărețe. România necesită o schimbare radicală, la fel și comuna Merișani, așa că pe 27 septembrie ieșiți la vot și exprimați-vă intenția pentru un trai mai bun, pentru o Românie normală. Fiecare vot contează!
Viorel Filip, candidatul USR-PLUS la funcţia de primar al comunei Merişani

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii