Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare. Homo-șantajistul lui a primit 15 ani. 

Acuzat în 2017 că a agresat sexual și a violat ani în șir minori, fostul episcop de Huși Corneliu Onilă a fost în sfârșit condamnat la închisoare, cu executare. Judecătorii Tribunalului Galați l-au condamnat pe homosexualul Onilă la 8 ani de închisoare pentru viol. Fostul arhimandrit Sebastian Jitaru, șantajistul homosexual, a primit și el o condamnare, de 15 ani, informează ȘtiriEst.

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare. Homo-șantajistul lui a primit 15 ani. 

Citește și: Accident mortal în Argeș, la Rociu. Coliziune fatală în intersecție

Cornel Onilă, cu numele bisericesc Corneliu Bârlădeanu, nu a fost caterisit sau amenințat public de Sfântul Sinod, precum alți ierarhi, pentru pretinse fapte de „indisciplină”, în ciuda tuturor dovezilor existente – filmate și vizionate de Vasile Bănescu – privind abuzurile lui homosexuale asupra unor elevi seminariști. Se pare că Onilă viola foarte disciplinat din moment ce Sinodul a hotărât că poate să-și păstreze și salariul și privilegiile de episcop, inclusiv să fie servit ca atare de maicile de la Văratec în impozanta casă în care se retrăgea vrednicul de pomenire Mitropolit Bartolomeu Anania. Din câte se spune, la auzul unor mici vociferări în Sinod, Onilă s-a ridicat și a înfruntat mai mulți înalți ierarhi strigându-le pe rând, în față: „Tu vorbești?”. Nu știm ce-o fi vrut să spună.

În același dosar, alături de Onilă, a fost condamnat și fostul arhimandrit al Catedralei Episcopale din Huși, violatorul homosexualul Sebastian Jitaru. Acesta a fost caterisit însă, după ce s-a dovedit l-a șantajat pe Onilă cu filmări ale abuzurilor homosexuale, ajunse și la Vasile Bănescu, conform declarațiilro acestuia, pentru a obține funcția de episcop vicar de Huși și tron în Sfântul Sinod.

Decizia Curții Supreme vine după ce instanța de fond, Curtea de Apel Galați, a dispus restituirea dosarului la parchet pentru refacerea urmăririi penale, anulând o parte din probe. Bucuria fostului Preasfințit nu a durat însă prea mult.  Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că procesul poate să înceapă, excepțiile invocate de fostul arhiereu și admise de instanța de fond nefiind întemeiate, transmite ȘtiriEst.

Citește mai mult: https://www.activenews.ro/stiri/Violatorul-homosexual-Corneliu-Onila-fost-episcop-de-Husi-condamnat-la-8-ani-cu-executare.-Homo-santajistul-lui-a-primit-15-ani.-ONILA-NU-A-FOST-NICIODATA-CATERIST-DE-SINOD-asa-cum-au-fost-amenintati-alti-ierarhi-pentru-pretinse-fapte-de-indiscipli-190266

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită